Новости

Видеозапис за романот „Циганин, ама најубавиот“ од Кристијан Новак

Видео за романот „Циганин, ама најубавиот“ од Кристијан Новак.

Превод од хрватски јазик: Владимир Јанковски.

Видеото за книгата „Циганин, ама најубавиот“ од Кристијан Новак е дел од проектот „Хетеротипии на љубовта“, поддржан од програмата Креативна Европа на Европската Унија. 

#CreativeEurope4Books

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е Logo-EU-1.pngОстави Коментар