Новости

Кристијан Новак со делото „Циганин, но најубавиот“

„Совршен свет постои, но никогаш не трае подолго од миг.“ Кристијан Новак, „Циганин, но најубавиот“.

Еден од најнаградуваните хрватски романи во изминативе неколку години, наскоро во издание на Готен.Остави Коментар