Новости

Промоција на романот „Бежанци“ од Весела Љахова

Видео запис од промоцијата на романот „Бежанци“ и разговорот со авторката Весела Љахова. Настанот се одржа на 26 август, со почеток во 20.30, во просториите на „Кино Култура“.Остави Коментар