Новости

Промоција на романот „Јужнаци, марш!“ од Горан Војновиќ

Видео запис од промоцијата на романот „Јужнаци, марш!“ од Горан Војновиќ. Настанот се одржа на 1 септември, со почеток од 21 часот, во „Ла Кања“.Остави Коментар