Новости

(видео) Откријте што се крие зад „Тврдината“ на Тијт Алексеев

Издавачката куќа Готен го објави романот „Тврдината“ на современиот естонски писател Тијт Алексеев. „Тврдината“ е вториот дел од трилогијата за крстоносните војни. Првиот дел книгата „Поклонеиние“ е веќе издадена на македонски јазик, исто така од страна на издавачката куќа Готен.

Повеќе за книгата погледнете во видеото.Остави Коментар