Новости

(Видео) Романот од Луц Зајлер според кој е снимен и филм „Крусо“

Издавачката куќа Готен го објави романот „Крусо“ од германскиот писател Луц Зајлер.

Повеќе за книгата погледнете во видеото подолу.Остави Коментар