Новости

(Видео) Зошто токму романот „Чистка“ на Софи Оксанен се најде на филмското платно

Издавачката куќа Готен го објави романот „Чистка“ од финската писателка Софи Оксанен.

Повеќе за книгата погледнете во видеото подолу.Остави Коментар