Новости

Разговор со Тања Ступар-Трифуновиќ, која престојува на резиденција во Скопје

Разговор со Тања Ступар-Трифуновиќ одржан во рамки на книжевниот фестивал „Друга приказна“.

Разговорот со Тања Ступар-Трифуновиќ е дел од книжевната резиденцијална програма за автори и преведувачи од Југоисточна Европа „Апсолутно модерен“, програма која се реализира под покровителство на Европската мрежа за превод и книги Традуки.

Автор на фотографии Ванчо Џамбаски.Остави Коментар