Новости

Интервју со Јанис Јоневс по повод добивањето на Наградата на Европската Унија за литература (видео)

На 20 декември во Младинскиот културен центар, Јанис Јоневс во рамки на „Вечер на балтичката литература“ зборуваше за својот роман „Јелгава ’94“.

На следниот линк можете да го видите интервјуто со Јоневс по повод добивањето на Наградата на Европската Унија за литература за „Јелгава ’94“.Остави Коментар